صفحه اصلي    انجمن    بانک تصوير    آپلود سنتر    سامانه آزمون    سودوكو    ورود   عضويت    جستجو    
 صفحه اول    »   آموزش   »   آموزش ریاضی   »   مقالات
    مقالات   »  ارزشیابی پیشرفت تحصیلی
نام کاربري: ذخيره؟
کلمه عبور:  
به پایگاه گروه ریاضی آذرمت خوش آمدید

ضمن عرض خوش آمد خدمت شما دوست و همکار عزیز از طرف مدیریت و تحریریه گروه ریاضی آذرمت،
متمنی است قبل از زدن هرگونه پستی قوانین ارسال پست در این سایت را در تاپیک زیر مطالعه فرمائید :

قوانین گروه ریاضی آذرمت

ارسال موضوع جديد پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 
ارزشیابی پیشرفت تحصیلی

نويسنده
  ارزشیابی پیشرفت تحصیلی
پست 5 اردیبهشت 89 
master
عضو فعال
  نماد کاربر  
تاريخ عضويت: 16 آبان 88
تشكر ها : 249
تشكر شده : 420 بار در 70 پست
مقاله در مورد ارزشیابی پیشرفت تحصیلی کاری از آقای رحمان رزمی

برای مشاهده و دریافت فایل های پیوست ابتدا باید عضو شوید. برای عضویت کلیک کنید.

مشخصات

تشكر ها 
كاربراني كه تشكر نموده اند : afra, ahmadreza, araz, farshad9877, HOSSEINALI, maniz90, math, Mathematician
نويسنده
  Re: ارزشیابی پیشرفت تحصیلی
پست 12 آبان 90 
nimruz
کاربر عادی
  نماد کاربر  
تاريخ عضويت: 12 آبان 90
تشكر ها : 0
تشكر شده : 2 بار در 1 پست
با سلام
من یکی از دبیران استان لرستان می باشم. سال گذشته بخشنامه استانی در این استان به اجرا گذاشته شد که در بین همکاران به عنوان تفاهم نامه معروف است که مهم ترین بخش آن تفاهمی است که مدیران مدارس هر شهرستان با رئیس اداره در مورد درصد قبولی هر درس به آن می رسند و معلمان باید تعهد دهند که حتما در درس مربوطه به درصد قبولی مورد نظر اداره برسند. البته استفاده از هر روشی برای رسیدن به این درصد قبولی مجاز است. با توجه به تاثیر زیاد این روش بر بالا بردن درصد قبولی استان و موفقیت بالای (کمی) معلمان و دانش آموزان، می خواهم که نظر شما را در مورد این روش بدانم و آیا در آن استان چنین روشی و یا روشهایی به کار برده می شود؟ آیا شاهد این هستید که معلمان به وفور به دانش آموزان نمره بدهند؟ چون در استان ما به راحتی به دانش آموزان می توان نمره داد و هیچ مشکلی برای معلم پیش نمی آید و برعکس اگر نمره واقعی دانش آموز اعمال شود ممکن است معلم مورد مواخذه قرار گیرد، برای من جای سوال است که آیا این رویه وزارت آموزش و پرورش است و یا فقط در لرستان به این گونه است؟ هستند معلمانی که در کلاس درس تدریس نمی کنند و به روش های مختلف 100 درصد قبولی می دهند و تشویق می شوند

مشخصات

تشكر ها 
كاربراني كه تشكر نموده اند : araz, farshad9877
نويسنده
پست 13 آبان 90 
araz
بسیار فعال
  نماد کاربر  
تاريخ عضويت: 30 آذر 88
تشكر ها : 1335
تشكر شده : 1213 بار در 312 پست
سلام
در استان آذربایجان شرقی هم چنین تفاهم نامه هایی با دبیران امضا گردید. و برخی از همکاران نیز در ابتدا از امضا آن سر باز زدند که در نهایت به انحاء مختلف امضا آنان نیز توسط مدیران گرفته شد.
اما آنچه در نهایت اتفاق افتاد بی نتیجه و بی اثر بودن این طرح بود. یعنی واقعا هیچ اتفاق خاصی نیافتاد. اینکه یکی بیاد به طرق مختلف درصد خودشو بالا ببره نه انگار نه انگار که چنین چیزی امضا شده . کان لم یکن

مشخصات

تشكر ها 
كاربراني كه تشكر نموده اند : farshad9877, maniz90, mmgh
نويسنده
پست 13 آبان 90 
farshad9877
کمی فعال
  نماد کاربر  
تاريخ عضويت: 3 تیر 90
تشكر ها : 60
تشكر شده : 110 بار در 27 پست
سلام . متاسفانه موضوع بحث ،کشوری هست و متاسفانه نه تنها باعث بالا رفتن سطح کیفی و حرکت بیشتر توسط دبیران و دانش آموزان نشده بلکه کلی هم ارکان معلمی رو زیر سوال برده .
من در دانشگاه هم تدریس دارم . آیا کسی از من به عنوان یک مدرس دانشگاه بازخواست می کنه که چرا درصد قبولی کمی دارم ؟
به جز مواردی بسیار استثنائی این موضوعات در دانشگاهها مطرح هست . بنا براین آموزش و پرورش بیشتر باید روی سطح علمی تاکید کنه نه درصد قبولی . وقتی دانش آموز حسابانی هنوز یک معادله درجه 2 رو نمی تونه حل کنه . کمانهای دو سینوس مجزا رو با هم جمع می کنه این زنگ خطر هست نه اینکه درصد قبولی پایین بیاد .

مشخصات

تشكر ها 
كاربراني كه تشكر نموده اند : admin, araz, mmgh
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال موضوع جديد پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 

افراد آنلاين

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد موضوع جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به موضوعات در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد