صفحه اصلي    انجمن    بانک تصوير    آپلود سنتر    سامانه آزمون    سودوكو    ورود   عضويت    جستجو    
 صفحه اول    »   آموزش   »   مراکز علمی و نشریه های ریاضی   »   خانه ریاضیات پروفسور هشترودی ( تبریز )
    خانه ریاضیات پروفسور هشترودی ( تبریز )   »  natayeje tagribi
نام کاربري: ذخيره؟
کلمه عبور:  
به پایگاه گروه ریاضی آذرمت خوش آمدید

ضمن عرض خوش آمد خدمت شما دوست و همکار عزیز از طرف مدیریت و تحریریه گروه ریاضی آذرمت،
متمنی است قبل از زدن هرگونه پستی قوانین ارسال پست در این سایت را در تاپیک زیر مطالعه فرمائید :

قوانین گروه ریاضی آذرمت

ارسال موضوع جديد اين موضوع بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد.  [ 4 پست ] 
نويسنده
  natayeje tagribi
پست 4 اسفند 88 
Math2009
کاربر عادی
  نماد کاربر  
تاريخ عضويت: 1 اسفند 88
تشكر ها : 2
تشكر شده : 3 بار در 2 پست
Salam bebinin ma mikhahim ba in ravesh Tagriban natayej ra bedonim fagat Az dostan mikham ebteda be pasokh soalat 1 negahi konan badan bian in gesmat va dar in nazar sanji sherkat konand ok Hadafe ma natayej ast pas khahesh mikonam az dostan ke nazareshon ra sahih va bedone dorog va neirang benevisand :p :( :p ;) :p :D
Pas Harkas dar tornoment sherkat karde bod va be pasekh soalat 1 nega karde tedad dorost va tedad nazadeha va tedad galatha va niz tedad soalati ke shak darand ke dorost ast ra ba shomare goroh khod benevisand :rolleyes: :cool: :o :D ;) :p :eek: :)

Ma gorohe shomare 20 hastim tedadnazade 2 tedad galat 1 tedad dorost 7 tedad shak 1

agajan mesle man har goroh rastesh ra benevisand
:D

آخرين ويرايش توسط master on 5 اسفند 88, ويرايش شده در 2.
به دلیل وجود اشکال در سیستم نظرسنجی، نظر سنجی حذف شد.

مشخصات

تشكر ها 
نويسنده
  Re: natayeje tagribi
پست 5 اسفند 88 
sallar
کاربر عادی
  نماد کاربر  
تاريخ عضويت: 5 اسفند 88
تشكر ها : 0
تشكر شده : 0 بار در 0 پست
همونطور که خودتون میدنین خیلی از معلمایی که سر جلسه حاضر بودن به خیلی از ګروها کمک میکردن مثل ا

فقط ضرب و تقسیم رو به عهده دانش اموزا میذاشتن ووو اونطور که من شنیدم یکی از ګروها ۱۰۰ زده و این یه

چیز کاملا مشخص که بهشون کمک شده چون جواب سوال اول تو ګزینه ها نبود و اونجوری که من از سوالا بر

داشت میکنم امکانش ۰٪ که یه نفر به مغزش برسه جواب تو ګزینه ها نیست

وقتیم که ما خواستیم از یکی از معلما که تو همون سوال اول راهنماییمون کنه ګفتش که نمیتونه (((ولی چرا بر

ګروهای دیګه میتونست؟! مثلا برای اونایی که از تیزهوشان اومده بودن)))

از جناب آقای فرهنګ میخوام که به این مسله رسیدګی کنن........ :confused: :cool:

مشخصات

تشكر ها 
نويسنده
پست 5 اسفند 88 
aminarasteh
کاربر عادی
  نماد کاربر  
تاريخ عضويت: 1 اسفند 88
این حرفی دروغ است ما گروه شماره 9 هستیم و خودمان با محاسباتی که کردیم جواب درست را پیدا کردیم و دیدیم در گزینه ها وجود ندارد پس جواب درست را در پاسخنامه ننوشتیم چون گفتیم شاید اصلاح کننده ها اون رو غلط بگیرن و واسمون نمره منفی در نظر بگیرن و هیچ کس هم در حل هیچ یک از سوالات به ما کمک نکرد حتی با ما حرف هم نزدند. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

مشخصات

تشكر ها 
نويسنده
پست 5 اسفند 88 
sallar
کاربر عادی
  نماد کاربر  
تاريخ عضويت: 5 اسفند 88
خودت میګی که شک کردی جوابو بنویسی منم خودم تا نزدیکی جواب رفته بودم ولی چون دیدم جواب تو ګزینه ها نیست بیخیال شدم...و فکر کردم حتما راه من اشتباهه چون امتحا مدرسه نیست که جوابش معلوم باشه و راه حلش مشخص....دوما خودت حتما دیدی که اون آقایان مثلا محترم به خیلی از ګروها کمک میکردن..دیګه این یکیو نمیتونی رد کنی :mad: :mad

مشخصات

تشكر ها 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال موضوع جديد اين موضوع بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد.  [ 4 پست ] 

افراد آنلاين

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد موضوع جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به موضوعات در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  

فرمول نویسی آنلاین - آزمایشگاه ریاضی آنلاین

© arazweb 2011