صفحه اصلي    انجمن    بانک تصوير    آپلود سنتر    سامانه آزمون    سودوكو    ورود   عضويت    جستجو    
 صفحه اول    »   آموزش   »   آموزش ریاضی   »   مقالات
    مقالات   »  نیایش ریاضی
نام کاربري: ذخيره؟
کلمه عبور:  
به پایگاه گروه ریاضی آذرمت خوش آمدید

ضمن عرض خوش آمد خدمت شما دوست و همکار عزیز از طرف مدیریت و تحریریه گروه ریاضی آذرمت،
متمنی است قبل از زدن هرگونه پستی قوانین ارسال پست در این سایت را در تاپیک زیر مطالعه فرمائید :

قوانین گروه ریاضی آذرمت

ارسال موضوع جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 
نیایش ریاضی

نويسنده
  نیایش ریاضی
پست 16 دی 88 
aghigh
کاربر عادی
  نماد کاربر  
تاريخ عضويت: 12 دی 88
تشكر ها : 0
تشكر شده : 1 بار در 1 پست
نیایش ریاضی
تو با شكوه ترين لحظه موعودي ، همواره دوستت خواهم داشت چرا كه :
به من آموختي كه بايد ، سپيديها را مجذور و از سياهيها جذر گرفت ، زيباييها را در ده به توان ده ضرب كرد و زشتيها را بر آن تقسيم كرد . به من آموختي تا منحني اكيداً نزولي پشت خميدة آن پير زن دردمند را بر صفحة كاهگلي ديوار كلبه اش همواره به خاطر داشته باشم . تو علامت را در تساوي اضلاع مثلث متساوي الاضلاع ، استواري را در مثلث قائم الزاويه و نظم را در قالب تمامي n ضلعيهاي منتظم به ما نماياندي . در محضر بزرگوارت آموختم كه بايد از همه بديهاي ديگران فاكتور گرفت . آموختم كه اعداد حقيقي با در برداشتن اعداد گنگ زيباترند ، چرا كه حقيقت زيباست و آموختم كه هر روزمان بايد نقطة عطفي باشد براي تغيير علامت از منفي به مثبت بي نهايت ، از سرازيري به سمت اعلا و از اكيداً نزولي به سمت اكيداً صعودي ، به سمت مثبت بي نهايت ، به سمت آن حقيقت نامتناهي . آموختم كه همه چيز را در قالب اعداد مثبت و در ناحيه اول مثلثاتي كه ناحيه مثبتها است ، بررسي كنيم و اكسترمم لطف و صميميت ، پاكي و صفا را ماكزيمم در نظر بگيريم و در همان حال ، كينه و نفرت را به سمت صفر ميل دهيم .
تو را هميشه تاريخ سپاس خواهم گفت چرا كه در محضر تو آموختم چگونه انسان باشم و در خدمت به ديگران از پارامترهاي موجود پا را فراتر نهم و در بينهايت عشق ورزيدن غوطه ور گردم . تو درس زندگي را در قالب فرمولها و روابط منطقي رياضي به من آموختي و مرا با هنر رياضي ورزيدن ، مأنوس كردي ، پس : تو را اي بزرگ شخصيت فداكار ، تا ابد دوست خواهم داشت و دعاي خيرم را نثار راهت خواهم كرد .
منحنی قلب من ، تابع ابروی تست خط مجانب بر آن ، طره گیسوی تست
در انتگرال دل عشق تو را انتگره کردم بینهایت شد فزون زین حد نشاید، ببخشا گر جسارت شد

اراتمند :فیروز حاتمی از قم

مشخصات

تشكر ها 
كاربراني كه تشكر نموده اند : matrix
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال موضوع جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 

افراد آنلاين

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد موضوع جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به موضوعات در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد